До Вас по всяко време

Ние се ангажираме всеки ден да бъдем близко до родителите с цялата си страст и опит, за да направим всеки един от тези моменти специален.

Нашата история

1946 - Създадена е Артсана

Pietro Catelli основава Artsana, търговска агенция, специализирана в производството и разпространението на медицински изделия, която скоро ще се превърне в пазарен лидер.


prima-sede-artsana
Нашата история

1958 - Марката Chicco се ражда

След раждането на сина си Енрико, наричан с любов “Чико”, Пиетро Катели има най-голямата си предприемаческа интуиция: да създаде марка, специализирана в сектора на грижите за бебета, която да посрещне всички нужди на децата от 0 до 36 месеца. Chicco се ражда, марка, която след няколко години се превръща в справка за родителите и се утвърждава като лидер на пазара в Италия, след това е известна през годините и по света.


prima-sede-artsana
Нашата история

От 1967 до 1998 г. - Първите клонове на Artsana

Artsana отваря европейския си клон в Испания, разширява се в Далечния Изток, открива клонове в САЩ, Турция, Бразилия и Аржентина


prima-sede-artsana
Нашата история

От 2009 г. продължава международното развитие

Те откриват нови клонове, включително Индия, Русия, Мексико и Полша.


prima-sede-artsana
Нашата история

Историята на Pietro Catelli се превръща в биография

Продават се в най-добрите книжарници в Италия.


prima-sede-artsana
intelligenza-emotiva
Нашите ценности

Близост

Слушаме нуждите и емоциите на родителите и децата. Ние ги разбираме, правим ги свои собствени и сме готови за даване на правилните решения за тях. Ние знаем как и кога да сме там, в съвършена хармония, без да ги заместваме.


intelligenza-emotiva
Нашите ценности

Сериозност и компетентност

Вземаме всичко, което правим сериозно, внимателни сме към безопасността и надеждността на нашите продукти, като зачитаме високите стандарти за качество. Ние имаме опит в света на детето от повече от 50 години, знание, което непрекъснато се обновява с постоянната работа на нашата Обсерватория.


intelligenza-emotiva
Нашите ценности

Иновации и съвременност

Ние сме силни с голяма традиция, но очите ни постоянно търсят бъдещето, за да намерят технологично усъвършенствани решения, в отговор на нуждите на родители и деца от днес и утре.


intelligenza-emotiva
Нашите ценности

Лекота и яснота

Грижата за детето изисква най-голяма сериозност. Ние знаем това, но мислим, че е също толкова важно да знаем как да го правим с лекота. Тъй като родителското преживяване е по дефиниция и усмихващо и положително. И нашите продукти са прости, непосредствени, ясни от външния им вид. И езикът ни също е директен и винаги с усмивка.


Контакти

Телефонни номера

Централен Офис