Възглавница за кошара, 0м+

38,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Възглавница за кошара, 0м+ Chicco е подходяща за деца над 0 месеца. Осигурява комфорта на вашето бебе по време на неговия сън и може да се ползва и от новородени. Този артикул се грижи за правилната позиция на детето, докато спи. Дори ако бебето спи по коремче, възглавничката се грижи за безопасността му като през нея може да премине и въздух. Материята на този артикул е напълно безопасно за нежната кожа на вашето бебе. Изработена е от 100% памук, а пълнежът й е от 100% „memory" пяна. Подходящата температура за изпиране е 40°. Сънят на бебето е изключително важен за пълноценното му развитие.

Техническа информация

SKU: 210900163

  • Код производител: N0508
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Други потребители са разгледали също...

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!