Пластмасов лигавник тип "пеликан", 1 бр

18,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Пластмасов лигавник "пеликан", 1 бр Сhіссо е подходящ за вашето дете в периода, в който преминава от кърма и мляко към пюрирана и твърда храна. Лигавникът е с нежен жълт цвят. Поставя се съвсем лесно около вратлето на детето и има огъване в долния край, който прибира неприетата храна. Този артикул предпазва дрешките на вашето бебе чисти по време на неговото хранене. С ергономична форма, пластмасовият лигавник, произведен от Сhіссо може да ползвате у дома или по време на разходката ви в парка. Почиства се много лесно, като може да бъде слаган и в миялна машина.

Техническа информация

SKU: 210900159

  • Код производител: N0401
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!