Проходилка 123 Baby Walker

Със светлини и звукови забавления

299,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

123 Baby Walker-ORANGE е верен приятел на вашето дете в момента, в който вече се опитва да направи първите си крачки. Позволете му лесно да опознава света около себе си, който освен „разходка” е снабдено и с куп развлекателни подробности. Проходилката има електронен панел с атрактивни играчки, които привличат вниманието с много светлини, звуци, огледало и други забавления, сред които и мобилен телефон. Предлага се в атрактивни цветове – оранжева и зелена. Проходилката на Chicco е походяща за деца след 6-ия месец до 3-годишна възраст. В зависимост от различната възраст на детето, този артикул може да се променя височината си в две позиции, както и да се ползва като проходилка, буталка или количка.

Техническа информация

SKU: C211200121

  • Код производител: J0703
+ Повече подробности

123 Baby Walker- е проходилка, която позволява на детето лесно да опознава света около себе си. Освен като проходилка, този артикул може да се ползва и като играчка с куп развлечения, сред които има и светлинни и звукови забавления.

Предупреждения и инструкции

123 Baby Walker- е проходилка, която е подходяща за деца след 6-ия месец, до навършването им на 3 години. Има две височини в зависимост от възрастта на детето. Освен проходилка, този артикул се трансформира и в играчка с много забавления.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Други потребители са разгледали също...

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!