Проходилка 123 Baby Walker

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 339,00 лв.
Многофункционална проходилка, която може да се използва в 3 различни режима: класическа проходилка (6 мес. +) , играчка за прохождане (9 мес. +) и колело за бутане с крачета (18 мес. +). Регулируема на височина (2 позиции). Снабдена със стопери, предпазващи я от преобръщане и завиващи колела. Подходяща за деца от 6 до 36 месеца.
SKU: C211200121
Код производител: J0703

+ Повече подробности

- Скрий подробности

123 Baby Walker- е проходилка, която позволява на детето лесно да опознава света около себе си. Освен като проходилка, този артикул може да се ползва и като играчка с куп развлечения, сред които има и светлинни и звукови забавления.

123 Baby Walker- е проходилка, която е подходяща за деца след 6-ия месец, до навършването им на 3 години. Има две височини в зависимост от възрастта на детето. Освен проходилка, този артикул се трансформира и в играчка с много забавления.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.