Преграда за креватче - 135 cm

За спокоен и безопасен сън

95,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Преграда за креватче Chicco е идеален аксесоар към леглото на вашето дете. Именно преградата ще му помогне да има спокоен и най-вече безопасен сън, непозволявайки да се претъркули на земята. За да стои правилно на леглото, тя трябва да бъде поставена правилно, а това ще разберета ако между двете страни на леглото остане разстояние поне 25 сантиметра. Дължината се продава в три размера в зависимост от дължината на леглото на вашето дете. Преградата за креватче, произведена от Chicco има и мрежа, която ви позволява да може да виждате детето по време на сън. Все пак имайте предвид, че този артикул не е подходящ за деца под 18 месеца и над 5 години. Също така не използвайте с матраци, които са по-тънки от 20 сантиметра.

Техническа информация

SKU: 211100117

  • Код производител: J0709
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!