Сенници за кола, сгъваеми, 2 бр

10,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Сенници за кола, сгъваеми, 2 бр Chicco ще са ви верен приятел по време на път. Те се слагат напълно лесно на стъклата на вашия автомобил и предпазва пътниците от пряка слънчева светлина, като по този начин осигурява спокоен сън и комфорт на малките деца. Сенниците, произведени от Chicco се прикрепват към задните стъкла, благодарение на две вендузи, които именно съдействат за поставянето им в правилна позиция. Когато не са необходими, сенниците се сгъват и стават напълно компактни. За да не заемат много място помага и специалната торбичка, в която може да ги сложите, която също е част от комплекта. Направете пътуването си приятно и спокойно.

Техническа информация

SKU: 210600403

  • Код производител: N0501
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Други потребители са разгледали също...

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!