Бебешка количка 3в1 Trio ACTIV3

Подходяща за деца от 0 до 36 месеца.

1 155,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Комплект Трио ACTIVE Chicco ще осигури всичко необходимо за вашето бебе. Комплектът включва количка, кошче за новородено и столче за автомобил. Този артикул е предназначен за деца от 0 до 36 месеца. Много удобна, както за вашето бебе, така и за вас, количката е изключително маневрена, подходяща и за неравни пътни настилки с пневматични колела и ригулируеми задни амортисьори. Спирачката и предното колело може да се управляват от дръжката. Удобният кош дава комфорт на детето и му осигурява спокойствие и хубав сън. Дизайнът е спортен, а височината на дръжката може да се регулира. В същото време количката от комплекта Трио ACTIVE на Chicco е много компактна, когато се сгъне. Допълнителен плюс към този артикул е и сенникът, който е от водоустойчива материя за дъжд и има UV50+ защита за слънце. Сенникът има двоен прозорец, от който родителят може да наблюдава бебето си. Кошът за новородено е за деца с тегло от 0 до 10 килограма. Също има сенник и мрежест отвор. Кошът може да се регулира в няколко позиции. Количката се предлага с няколко допълнителни, но много ценни аксесоари като дъждобран, покривало за крачета, джоб за предмети и възглавничка за новородени. Кошът за новородено се монтира в автомобил. То е за деца от 0 до 13 кг. Към столчето за кола има основа, даваща възможност по-бързо да се демонтира в колата. Осигурете спокойствие и удобство на вас а вашето бебе в неговите първи години от живота.

Техническа информация

SKU: C211200105

  • Код производител: J0102
+ Повече подробности

Комплект Трио ACTIVE Chicco включва кошче за новородено и столче за автомобил и е предназначен за деца от 0 до 36 месеца. Към количката има допълнителни много важни аксесоари като дъждобран, покривало за крачета, дожб за предмети и възглавничка за новородени. Кошът за новородено се монтира в автомобил. То е за деца от 0 до 13 кг. Към столчето за кола има основа, даваща възможност по-бързо да се демонтира в колата

Предупреждения и инструкции

Комплект Трио ACTIVE Chicco е подходяща за деца от 0 до 36 месеца. Състои се от количка, кошче за новородено и столче за автомобил.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!