Детско столче за кола Auto-Fix Fast

Добави към Списък с желани продукти

Описание на продукта

Класическа помпа за изцеждане на кърма Chicco е продукт, който дава комфорт на жената в периода, в който кърми своето бебе. Благодарение на класическата помпа за изцеждане на кърма, женските гърди ще освободят напрежението от натрупалото се мляко и няма да се запушат млечните канали. Изработена е от висококачествена пластмаса. За ваше улеснение съдържа малък брой компоненти. Процесът е направен така, че кърмата да влиза направо в шишето за хранене, на което трябва след това единствено да поставите биберона. Класическата помпа за изцеждане е подходяща за шишета за хранене Chicco от серия Wellbeing.

SKU: C210600407
Код производител: J0401

Chicco столче за кола AUTO-FIX FAST е идеален избор за новородени и деца до 13 кг. Към столчето има омекотяваща възглавница за бебета до 6 кг, която ще им даде още повече сигурност и удобство. Основата се монтира в колата, а столчето може да се слага и маха лесно. Самото столче може да се поставя и без основата в автомобила.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.