Детско столче за кола Auto-Fix Fast

За деца от 0 до 13 кг.

249,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Chicco столче за кола AUTO-FIX FAST е идеален избор за вашето дете от момента на неговото раждане до израстването му до 13 кг. Столчето е с мека дишаща материя, подходяща и за най-нежната кожа на новородените. Подарете му спокойствие, комфорт и защита. Със столчето за кола AUTO-FIX FAST вие ще превърнете вашето пътуване на дълги и къси разстояния приятни и защитени. Към столчето има и омекотяваща възглавница за най-малките до 6 кг, която ще даде още повече сигурност и удобство на вашето съкровище. Монтирайте основата в колата, за да вадите и слагате лесно столчето и да сте сигурни, че е добре закрепено. Столчето може да стои и напълно самостоятелно в автомобила. Подарете си спокойствието и сигурността, от които имате нужда на път с Chicco столче за кола AUTO-FIX FAST.

Техническа информация

SKU: C210600407

  • Код производител: J0401
Предупреждения и инструкции

Chicco столче за кола AUTO-FIX FAST е идеален избор за новородени и деца до 13 кг. Към столчето има омекотяваща възглавница за бебета до 6 кг, която ще им даде още повече сигурност и удобство. Основата се монтира в колата, а столчето може да се слага и маха лесно. Самото столче може да се поставя и без основата в автомобила.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!