Чадър за слънце

С (UV50+) защита от слънчеви лъчи

55,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Чадър за слънце Chicco e ценен артикул, който може да направи вашата разходка в парка или града забавна и безопасна. Този аксесоар се захваща за количката универсално. Съвсем лесен за монтиране чадърът за слънце, произведен от Chicco ще даде нужната защита от слънчевите лъчи (UV50+). Закачете го на количката, за да може вашето бебе да спи спокойно, без да се притеснявате, че слънцето грее в очите му. Дори, докато е будно детето ви има нужда от защита от слънчевите лъчи и именно този чадър за слънце му я осигурява. За ваше удобство, този артикул е снабден с шapниp, който позволява дa бъдe зaвъpтян в посоката, която ви е необходима. Направете приятна разходката си с детето. Тя е една от най-важната част в ежедневието му.

Техническа информация

SKU: C211100125

  • Код производител: J0805
+ Повече подробности

Чадър за слънце Chicco е с (UV50+) защита от слънчеви лъчи. Монтира се съвсем лесно и универсално за количката и предпазва детето по време на неговия сън или разходка. За ваше удобство, този артикул е снабден с шapниp, който позволява дa бъдe зaвъpтян в посоката, която ви е необходима.

Предупреждения и инструкции

Чадър за слънце Chicco е с (UV50+) защита от слънчеви лъчи. Монтира се съвсем лесно и универсално за количката и предпазва детето по време на неговия сън или разходка.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!