CHICCO ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА - ПРОЖЕКТОР BABY BEAR

Подходящ и за новородени

80,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

МЕЧЕ - ПРОЖЕКТОР може да се превърне в първия най-добър приятел на вашето бебе. Сладкото мече – розово на цвят, носи нежност и грижа като подарява приятни мелодии, докато свети в три различни режима на тавана. Светлината е мека и не дразни крехкото бебешко зрение. Има и нощна светлина, която е подходяща за моментите, в които бебето се остави да спи. Мечето прожектор предлага 30 минути класическа музика, успокояваща вашето бебе и позволявайки му да заспи. Също така акомпанира джаз, Soft-рок, модерен, New Age и не на последно място е и със звуци от природата. Мечето е меко и много обича да бъде гушкано. Може да се пере машинно или ръчно след премахване на електронната част. Пее и дарява светлина с батерии 3х ААА.

Техническа информация

SKU: 210501013

  • Код производител: T0306
  • Промоция от:: 8.03.2021 г.
  • Промоция до:: 15.03.2021 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!