Детско столче за кола Cosmos, 0-18 кг

Добави към Списък с желани продукти
Подходящ за деца от 0-18 кг. Ергономичната подложка (0-6 кг) осигурява правилна позиция и комфортно пътуване. 4 позиции на облегалката на столчето. 5 - точков обезопасителен колан. С включена мека играчка.
SKU: C210600409
Код производител: J0403

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Столче за кола Cosmos Chicco е в 2 категории– за деца от 0 до 13 кг и за деца от 9 до 18 кг. В първия случай е добре столчето да се постави в обратна посока на движението. Във втория случай столчето се поставя по посока на движението. Продава се с ергономичната подложка за новородени.Облегалката има възможност да се променя в 4 различни позиции. Този артикул се продава с мека играчка, която да забавлява детето ви на път.

Столче за кола Cosmos Chicco има 2 категории– за деца от 0 до 13 кг и за деца от 9 до 18 кг. Продава се с ергономичната подложка за новородени.Облегалката има възможност да се променя в 4 различни позиции. Към продукта има и мека играчка, която да забавлява детето ви на път.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.