Детска играчка Боулинг с маймунки

Подходящ за деца след 18-ия месец

45,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Боулинг Chicco е весела игра, с която може да посветите време и забавни моменти на вашето дете. Състои се от определен брой кегли, които се поставят на основата на всяка друга кегла. Към комплекта има и топка, създадена от мек материал, за да бъде напълно безопасна играта. Боулинг, произведен от Chicco, съдейства на детето да придобие и развива определени умения по напълно естествен, неусетен и забавен начин. Сред тях възможността да брои до шест, тъй като кеглите си имат цифри, както и помага за подобряване на координацията и двигателните умения на вашия мъник. Подарете му удоволствие, което ще запомни и използва дълго време.

Техническа информация

SKU: 210501009

  • Код производител: T0501
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!