Детска играчка Дрънкалка - Рингове

Regular Price: 6,99 лв.

Special Price 5,59 лв.

(1) оценки

Описание на продукта

Дрънкалка - рингове Chicco е подходяща за деца от 3 до 18 месечна възраст. Със забавна визия и наситени и разнообразни цветове, дрънкалката се държи съвсем лесно. Има формата на няколко пръстена като звездички, захванати един в друг. Като се движи с детската ръчичка привлича вниманието и зрителните сетива на вашето бебе като стимулира координацията му. Направен от мека пластмаса, този артикул се измива съвсем лесно и е напълно безопасен за детето. Дрънкалката рингове, произведена от Chicco е предназначена и за чешене на венците, подготвящи се за появата на първите зъбки.

Техническа информация

SKU: 210900230

  • Код производител: T0208
  • Промоция от:: 25.10.2020 г.
  • Промоция до:: 30.10.2020 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!