Детска играчка Футболна врата

Подходяща за деца след 24-ия месец

90,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Футболна врата Chicco е идеално предложение за всички футболни фенове. А и преди това. Чудесен подарък, който позволява на вашето дете да играе само или с приятели. Футболната игра има пет нива на трудност – весело изпитание, трениращ спортния дух на участниците. А те се изправят пред сериозен вратар в лицето на миловиден хипопотам. Играта има три електронни режима, а всеки отчетен гол награждава неговия автор с появата на ярки светлини и победоносна музика. Футболната врата, произведена от Chicco е горд притежател на общо 25 забавни мелодии и колоритни и разнообразни звукови ефекти. Освен забавна, тази игра съдейства за подобряване на двигателната активност на вашето дете. Не на последно място по важност е и топката, която е част от футболната врата, която е мека и това я прави напълно безопасна както за детето, така и за намиращите се наблизо предмети.

Техническа информация

SKU: 210501010

  • Код производител: T0502
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!