Детска играчка Къщичка с животни и форми

Подходяща за деца след 12-ия месец

55,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Къщичка с животни и форми Chicco представлява комплект от къщичка с животни в различни цветове и форми, като всяко от тях може да влиза през пет различни врати, комбинирани в различни цветове. Тази интерактивна игра помага на вашето дете да усети какво означават формите и цветовете и да постави съответното животно във формата, която е подходяща за да влезе в къщичката. Също така покривът на къщичката има пет отворчета в различна форма, през които могат да преминават разнообразни геометрични фигури. Играчката на Chicco съдейства за израстването на вашето дете чрез игра. Именно така в тази възраст то учи най-лесно за света около себе си. Допълнение в тази къщичка на Chicco са и пет отворчета, за които съответстват разноцветни ключета. Компактна е, лесно се пренася и може да е навсякъде с вас, където поискате.

Техническа информация

SKU: 210501005

  • Код производител: T0105
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!