Детска играчка Пумпал - Дъга

Подходящ за деца след 6-ия месец

48,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Пумпал Дъга Chicco е чудесно предложение за вашето бебе след навършването на неговия 6-и месец. Играчката привлича вниманието със своето цветово разнообразие и включва колоритно пъстри пеперудки, калинки и цветенца върху зелена повърхност, които се въртят с натискането на дръжката на пумпала. В центъра му има огледало, което увеличава атрактивната игра на действия и движения, а докато се завърта механизмът, се движат и пеперудките и калинките, което прави играчката особено интересна за бебетата. Заоблените форми на пумпала го прави напълно безопасен за вашето бебе. Тази играчка на Chicco привлича вниманието на детето с многото цветове в комбинация с животинки в него.

Техническа информация

SKU: 210501003

  • Код производител: T0103
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!