Бебешка количка Duo Style Go Up

Модерна многофункционална количка, подходяща за деца от 0 до 36 месеца.

999,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Duo Style Go Up Chicco е модерна многофункционална количка, подходяща от раждането до момента, в който детето порасне и навърши 36 месеца. Този комплект дава всичко необходимо, от което имате нужда по време на вашите разходки. Количката е широка едва 50 см и се предлага с колела с амортисьори, които я правят много лесна за маневриране и дори по най-тесни ъгли. Благодарение на Duo Style Go Up Chicco може да достигнете до всяка дестинация лесно и удобно. Тя ще ви е верен спътник в града и парка. В моментите, в които не ви е нужна, тя става изключително компактна и е много лесна за сгъване, тъй като гумите се завъртат автоматично в най-удобното положение. Също така има баланс между предната и задна пружина на колелата, допринаящ за високия комфорт по време на каране. Освен тези изключителни характеристики, Duo Style Go Up е оборудвана с още важни функции, които я превръщат в най-надеждния ви приятел, който ще улесни за ежедневието ви по време на разходка. В зависимост от това дали детето ви иска да гледа или вие искате да наблюдавате него, седалката може да се обръща в посока напред или назад. Подплатата е мека и дава комфорт на детето, благодарение и на удобните закопчалки, защитаващи детето. Също така може да се сваля и пере. Пак за удобство на детето има регулируема поставка за крачето и има три различни положения. Навесът е голям с мрежест прозорец, за да наблюдавате детето си, а кошницата под седалката е просторна и улеснява пазаруването ви. Кошът за новородени е подходящ за деца до 10 кг, а като количка е подходяща от 6 месеца до 36 месеца. Количката се предлага и с чанта за смяна на подложката, одеало за крака и дъждобран. Не на последно място, количката не е тежка. Теглото й е 11.5 кг.

Техническа информация

SKU: C211200106

  • Код производител: J0204
+ Повече подробности

Duo Style Go Up Chicco е модерна многофункционална количка, подходяща за деца от 0 до 36 месеца. Този комплект е оборудвана с важни функции, които я превръщат в най-надеждния ви приятел, който ще улесни за ежедневието ви по време на разходка. Седалката може да се обръща в посока напред или назад. Подплатата е мека и може да се сваля и пере. Бебешкият кош е за деца до 10 кг. Количката се предлага с чанта за смяна на подложката, одеало за крака, кош за пазаруване и дъждобран. Теглото й е 11.5 кг.

Предупреждения и инструкции

Duo Style Go Up Chicco е модерна многофункционална количка, подходяща за деца от 0 до 36 месеца. Може да достигнете до всяка дестинация лесно и удобно. Лесна за сгъване и изключително компактна. Има баланс между предната и задна пружина на колелата, допринаящ за високия комфорт по време на каране. Седалката може да се обръща напред или назад, а подплатата се сваля и може да се пере.Седалката е регулируема с 3-точков колан за защита. Кошът за новородени е подходящ за деца до 10 кг, а като количка е подходяща от 6 месеца до 36 месеца. Теглото й е 11.5 кг.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!