Бебешка количка Duo Style Go Up

999,00 лв.
(1) оценки

Силиконови предпазители за зърна, размер М-L Chicco са идеално предложение за периода, в който майката кърми своето бебе. Те предпазват разранените зърна по време на кърмене, облекчавайки болката. Подходящи за и при кърмене за т.нар. плоски зърна. Изработени са от специален фин и мек силикон. Имат анатомична форма и могат да се стерилизират. Комплектът съдържа 2 броя
Техническа информация

SKU: C211200106

  • Код производител: J0204
+ Повече подробности

Duo Style Go Up Chicco е модерна многофункционална количка, подходяща за деца от 0 до 36 месеца. Този комплект е оборудвана с важни функции, които я превръщат в най-надеждния ви приятел, който ще улесни за ежедневието ви по време на разходка. Седалката може да се обръща в посока напред или назад. Подплатата е мека и може да се сваля и пере. Бебешкият кош е за деца до 10 кг. Количката се предлага с чанта за смяна на подложката, одеало за крака, кош за пазаруване и дъждобран. Теглото й е 11.5 кг.

Предупреждения и инструкции

Duo Style Go Up Chicco е модерна многофункционална количка, подходяща за деца от 0 до 36 месеца. Може да достигнете до всяка дестинация лесно и удобно. Лесна за сгъване и изключително компактна. Има баланс между предната и задна пружина на колелата, допринаящ за високия комфорт по време на каране. Седалката може да се обръща напред или назад, а подплатата се сваля и може да се пере.Седалката е регулируема с 3-точков колан за защита. Кошът за новородени е подходящ за деца до 10 кг, а като количка е подходяща от 6 месеца до 36 месеца. Теглото й е 11.5 кг.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!