Кенгуру Easy Fit, 0-9 кг

Ергономична седалка за правилна позиция на бебето

89,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Easy Fit Кенгуру, 3,5 Kg/9,00 Kg Chicco позволява да носите вашето бебе в моментите, когато не искате да излизате с количка и да бъде малкото ви съвсем близо до вас. Подходящо е за новородени – за бебета от 3.5 кг до 9 кг. Благодарение на специалната ергономична седалка може да сте сигурни, че вашето съкровище е поставено в съвсем правилна поза и му е удобно, пазеща бедрата и поддържащо правилно главичката. Така бебето ви се чувства съвсем близо до вас, а вие го разхождате и ръцете са ви свободни. Новороденото се носи с лице към възрастния, а като порасне Easy Fit Кенгуру, 3,5 Kg/9,00 Kg на Chicco му дава възможност да гледа и в посока напред.

Техническа информация

SKU: C211200118

  • Код производител: J0603
Предупреждения и инструкции

Easy Fit Кенгуру, 3,5 Kg/9,00 Kg Chicco е идеален избор за бебета от 3.5 до 9 кг. Новороденото се носи с лице към възрастния, а като порасне Easy Fit Кенгуру, 3,5 Kg/9,00 Kg на Chicco му дава възможност да гледа и в посока напред.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!