Бебешка количка за близнаци ECHO

За деца до 15 кг.

529,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Количка за близнаци ECHO GARNETна Chicco е перфектно предложение за вашите близнаци. Тя дава възможност децата ви да се чувстват съвсем комфортно и спокойно по време на техните разходки още от първите им дни. С удобен кош, който може да бъде позициониран от напълно легнало положение до седнало, тази количка е подходяща за децата до достигането им на 15 кг. Стилна и модерна, количката за близнаци ECHO GARNETна Chicco позволява децата да се чувстват свободни, тъй като облегалките могат да се раздалечават без никакво усилие - само с една ръка. Плюсовете продължават с 5-точкови предпазни колани, осигуряващи безопасността на вашите съкровища. А големите сенници им дават спокойствие при силно слънце. Лесна за маневриране, тази количка спокойно върви и по пътни неравности, благодарение на предните си въртящи колела. Кошът е достатъчно голям, за да побере вашите покупки, а този артикул може да е навсякъде с вас, благодарение на компактното си и лесно събиране. Предлага се с дъждобран, който да ви помага, ако останете неприятно изненадани по време на разходка от метеорологичната прогноза.

Техническа информация

SKU: C211200112

  • Код производител: J0305
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
+ Повече подробности

Не е лесно да се избере бебешка количка, особено за близнаци. Но може спокойно да се доверите на ECHO GARNETна Chicco, създадена с мисъл за вас и вашите деца. С удобен кош, който може да бъде позициониран от напълно легнало положение до седнало, тази количка е подходяща за деца до достигането им на 15 кг.

Предупреждения и инструкции

Подходяща за деца от раждането до растежа им до 15 кг. 5-точков колан защитава бебетата в количката.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!