Бебешка количка за близнаци ECHO

529,00 лв.
(1) оценки
Количка за близнаци, подходяща от 0м до 15 кг. Облегалките могат да бъдат раздалечени една от друга само с една ръка. Благодарение на 5-точковите предпазни колани с безопасно заключване, децата ви ще бъдат защитени по време на разходка. Амортисьорите на колелата осигуряват максимален комфорт на бебчетата по време на разходка. С трите си предни въртящи се колела, Echo се превръща в много маневрено средство за разходка.
Техническа информация

SKU: C211200112

  • Код производител: J0305
  • Промоция от:: 29.03.2021 г.
  • Промоция до:: 4.04.2021 г.
+ Повече подробности

Не е лесно да се избере бебешка количка, особено за близнаци. Но може спокойно да се доверите на ECHO GARNETна Chicco, създадена с мисъл за вас и вашите деца. С удобен кош, който може да бъде позициониран от напълно легнало положение до седнало, тази количка е подходяща за деца до достигането им на 15 кг.

Предупреждения и инструкции

Подходяща за деца от раждането до растежа им до 15 кг. 5-точков колан защитава бебетата в количката.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!