Механична музикална играчка First Love Sweet Home

Подходящ за новородени

29,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Музикална кутия First Love Chicco е привлекателна механична играчка, която може чудесно да забавлява и неусетно да развива определени умения у вашето дете от най-ранна възраст. Нежните мелодии, които кутийката „изпява” успокояват детето и му помагат да заспи. В синхрон с мелодията, котенцето, което се намира в средата на играчката се върти и привлича вниманието на вашето бебе и с меките си и разнообразни тонове. Музикална кутия First Love Chicco е мелодично изобретение, което действа успокояващо на сетивата и може да е верен приятел на детето ви в неговите първи месеци. Допълнително предимство на играчката е лесното й прикрепване към легло, кошара, столче за кола или количка и това позволява да я взимате навсякъде с вас. Оставете детето да се наслаждава на мелодичната кутийка и да се влюби в нея от пръв поглед.

Техническа информация

SKU: 210501017

  • Код производител: Т0106
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!