Детско столче за кола Go-One, 9 - 18 кг

За деца от 9 до 18 кг.

249,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за кола Go-One - група1, (9 - 18 KGS) CHICCO е предназначено за деца от 9 до 18 кг. С елегантен дизайн, това столче за кола дава пълен комфорт на вашето бебе и защита по време на вашите пътувания на дълги и къси разстояния. Поставя се по посока на движението и се монтира напълно лесно, благодарение на 3-точков автомобилен колан, който трябва да мине през червените водачи. Столчето може да става по-малко или по-голямо в зависимост от ръста на детето, а тази трансформация става изключително лесно - само трябва да се натисне бутона на задната част на облегалката. В зависимост дали детето спи или не, може да променяте и облегалката в 5 позиции. Ако се замърси, подплатата на столчето за кола Go-One - група1, (9 - 18 KGS) CHICCO може да се маха и пере на 30°. Доставете удоволствие на детето и го защитете по време на вашите пътувания.

Техническа информация

SKU: C210600414

  • Код производител: J0404
Предупреждения и инструкции

Столче за кола Go-One - група1, (9 - 18 KGS)CHICCO е предназначено за деца от 9 до 18 кг. Поставя се по посока на движението и се монтира напълно лесно, благодарение на 3-точков автомобилен колан. Столчето следва растежа на детето и може да става по-голямо или по-малко.В зависимост дали детето спи или не, може да променяте и облегалката в 5 позиции.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!