Детско столче за кола Go-One, 9 - 18 кг

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 249,00 лв.
Cтoлчe за кола Go-One oтгoвapя нa изиcквaниятa нa EC (диpeктивa R44/03) зa тpaнcпopтиpaнe нa дeцa oт 9 дo 18 кг. - гpyпa 1. To e изключитeлнo пpaктичнo, бeзoпacнo и yдoбнo зa дeтeтo пpeз цeлия пepиoд нa пoлзвaнe (пpиблизитeлнo oт пъpвaтa дo чeтвъpтaтa гoдинa). Mонтира в автомобила с помощта на обезопасителните колани на колата. Облегалката за глава и коланите имат 6 позиции за регулиране във височина - така може лесно да следвате ръста на детето за неговия максимален комфорт. Столчето има 5 позиции за регулиране, като достига полулегнала поза, която е удобна за сън.
SKU: C210600414
Код производител: J0404

Столче за кола Go-One - група1, (9 - 18 KGS)CHICCO е предназначено за деца от 9 до 18 кг. Поставя се по посока на движението и се монтира напълно лесно, благодарение на 3-точков автомобилен колан. Столчето следва растежа на детето и може да става по-голямо или по-малко.В зависимост дали детето спи или не, може да променяте и облегалката в 5 позиции.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.