Столче за кола Go-One Isofix

Столче за кола Go-One Isofix

На склад

SKU: F04170001M0022
Прочетете повече
Описание
Удoбнoто и ĸoмпaĸтнo cтoлчe зa aвтoмoбил Chicco Go One Isofix е подходящо за Гр. 1 (9-18 кг), от 12 месеца до около 4 години. С 3 лесни движения може да инсталирате двата Isofix конектора и котвата (top tether). В случай, че колата не е оборудвана с Isofix система, столчето може да бъде монтирано и чрез 3-точковите колани на колата, като се следват червените индикации за коланите. Седалката има 5 позиции за регулиране, като достига полулегнала поза, която е удобна за сън. Облегалката за глава и коланите се регулират едновременно в 6 позиции. Така те се адаптират към растежа на детето и осигуряват максимална защита и комфорт. Тапицерията е дишаща и мека и може да се сваля за почистване.
Код производител: J0413.1
Цвят: Moon
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също