Детско столче за кола Gro-Up 123, 9 - 36кг

За бебета и деца от 9 до 36кг.

325,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за кола Gro-Up 123 - група 1/2/3 (9 - 36KGS) Сhіссо осигурява приятното, комфортно и безопасно пътуване на вашето бебе на дълги и къси разстояния. Този артикул е подходящ за деца от 9 до 36 кг.Снабден с регулираща височината си облегалка, столчето може да се „движи” заедно с растежа на детето и да му е верен спътник в автомобила от около 9-12 месечна възраст до навършването му на 12 години. В зависимост дали детето спи или е будно, облегалката може да сменя позициите си, а формата на седалката обгръща детето за още по-голяма защита. Тапицерията на столчето за кола Gro-Up 123 на Сhіссо е мека, дишаща и може да се пере на 30°. Сваля се лесно, без да е нужно да сваляте предпазните колани. Доставете комфорт и закрила на детето си по време на съвместните ви пътувания.

Техническа информация

SKU: C210600413

  • Код производител: J0408
+ Повече подробности

Столче за кола Gro-Up 123 Сhіссо е подходящо за деца от 9 до 36 кг. Височината на облегалката се променя в зависимост от възрастта на детето. Тя променя позициите си също в зависимост дали детето спи или е будно. Седалката е подходяща за деца от около 9-12 месечна възраст до навършването им на 12 години. Тапицерията се сваля и пере на 30°.

Предупреждения и инструкции

Столче за кола Gro-Up 123 Сhіссо е подходящо за деца от 9 до 36 кг. облегалката се променя в зависимост от това дали детето е будно, дали спи и в зависимост от възрастта му. Столчето може да се използа от деца от около 9-12 месечна възраст до навършването им на 12 години.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!