Детско столче за кола Gro-Up 123, 9 - 36кг

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 325,00 лв.
Столче за кола Gro-up 123 е предназначено за безопасното и комфортно пътуване на децата между 9 и 36 кг. Блaгoдapeниe нa peгyлиpaщaтa ce във виcoчинa oблeгaлĸa cтoлчeтo pacтe зaeднo c дeтeтo oт пpиблизитeлнo 9 - 12-мeceчнa възpacт дo нaвъpшвaнeтo нa 12 гoдини. Облегалката може да се накланя, осигурявайки удобна позиция за сън по време на пътуване. Столчето е покрито с мека, дишаща тапицерия за допълнителен комфорт. 5-точков колан за максимална сигурност.
SKU: C210600413
Код производител: J0408

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Столче за кола Gro-Up 123 Сhіссо е подходящо за деца от 9 до 36 кг. Височината на облегалката се променя в зависимост от възрастта на детето. Тя променя позициите си също в зависимост дали детето спи или е будно. Седалката е подходяща за деца от около 9-12 месечна възраст до навършването им на 12 години. Тапицерията се сваля и пере на 30°.

Столче за кола Gro-Up 123 Сhіссо е подходящо за деца от 9 до 36 кг. облегалката се променя в зависимост от това дали детето е будно, дали спи и в зависимост от възрастта му. Столчето може да се използа от деца от около 9-12 месечна възраст до навършването им на 12 години.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.