Детско столче за кола Key 2-3, 15 - 36кг

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 278,99 лв.
Столче за кола подходящо от 15 до 36 кг, като осигурява едно спокойно и комфортно пътуване за детето. Облегалката за главата се регулира в 8 различни позиции във височината и ширината, като следва развитието на Вашето дете. Освен това има специална защита на главата и коремната област, но те не ограничават движението на детето. 3 позиции на наклон на облегалката.
SKU: C210600410
Код производител: J0406

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Столче за кола Key 2-3 Chicco е подходящо за деца от 15 до 36 кг. Облегалката защитава главата и се регулира в 8 различни позиции – на височина и ширина в зависимост от възрастта на детето. За коремната област има анатомични подплънки. Облегалката е с 3 позиции на наклон в зависимост от това дали детето спи или е будно.

Столче за кола Key 2-3 Chicco е подходящо за деца от 15 до 36 кг., на възраст от 2 до 12 години. Облегалката защитава главата и има 3 позиции на наклон в зависимост дали детето е будно или не. Регулира се на височина и ширина в 8 различни позиции в зависимост от възрастта. За коремната област има анатомични подплънки.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.