Детско столче за кола Key 2-3, 15 - 36кг

Подходящо за деца от 15 до 36 кг.

265,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за кола Key 2-3 Chicco е подходящо за деца от 15 до 36 кг. Този артикул осигурява спокойствие и комфорт на детето по време на пътуванията ви на къси и дълги разстояния като облегалката защитава главата и се регулира в 8 различни позиции – на височина и ширина в зависимост от възрастта на детето. За коремната област има анатомични подплънки, които не ограничават движенията на детето. Облегалката е с 3 позиции на наклон в зависимост от това дали детето спи или е будно. Осигурете удобство и защита на детето ви по време на съвместните ви пътувания в автомобила със столчето за кола Key 2-3 , произведено от Chicco. Подарете си сигурност на пътя.

Техническа информация

SKU: C210600410

  • Код производител: J0406
+ Повече подробности

Столче за кола Key 2-3 Chicco е подходящо за деца от 15 до 36 кг. Облегалката защитава главата и се регулира в 8 различни позиции – на височина и ширина в зависимост от възрастта на детето. За коремната област има анатомични подплънки. Облегалката е с 3 позиции на наклон в зависимост от това дали детето спи или е будно.

Предупреждения и инструкции

Столче за кола Key 2-3 Chicco е подходящо за деца от 15 до 36 кг., на възраст от 2 до 12 години. Облегалката защитава главата и има 3 позиции на наклон в зависимост дали детето е будно или не. Регулира се на височина и ширина в 8 различни позиции в зависимост от възрастта. За коремната област има анатомични подплънки.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!