Клипс за залъгалка с капаче

12,50 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Клипс за залъгалка с капаче Chicco е напълно подходящ продукт за времето, в което бебето ви използва биберон. Благодарение на клипсът за залъгалка с капаче, биберонът винаги ще е близо до вас и бебето ви в моментите, в които то има нужда от него. Клипсът предпазва биберонът едновременно от загубване и от замърсяване. С практичен предпазител биберонът от едната страна се поставя към дрешката на бебето, а от другата към залъгалката. Особено ценен е по време на вашата разходка с малкото. С клипса за залъгалка с капаче, произведен от Chicco, биберонът ще е с вас винаги, когато ви потрябва и ще може да го предпазвате от замърсяване.

Техническа информация

SKU: 211100102

  • Код производител: N0346
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!