Кошарка Next to Me Magic

499,00 лв.
(1) оценки
Бебешка кошара Chicco Next2Me Мagic е подходяща за новородени до към 6 месец. Тя ще ви даде възможност да бъдете съвсем близо до вашето бебе през нощта, тъй като може да се закрепя към леглото на възрастните. Тя е лесна за монтаж, лека и лесно преносима. С регулируема височина в 11 различни позиции, бебешкото легълце Chicco Next to Me magic се приспособява лесно към различни легла. Кошарка Next to Me magic - с включен дишащ матрак с 3D покритие и опция люлка е идеален избор за бебешко легло по време на вашите пътувания. Подплатата също така съвсем лесно може да се отстрани и изпере. С новия механизъм на отваряне на страницата, е още по-лесен начина на използване на кошарата позволявайки ви да промените нейните позиция не непускайки комфорта на леглото си, само с една ръка и без да се налага да ставате.
Техническа информация

SKU: 211200185

  • Код вносител: J0719
  • Промоция от:: 8.03.2021 г.
  • Промоция до:: 15.03.2021 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!