Кошарка Next to Me Air

465,00 лв.
(1) оценки
Бебешка кошара Chicco Next2Me AIR е подходяща за новородени до към 6 месец. Снабена е с големи мрежести прозорци от всички страни и е оборудвана с дишащ матрак. Тази комбинация осигурява на детето ви оптимално подаване на въздух и добра циркулация. През прозорците може да наблюдавате бебчето, а матракът е твърд и осигурява правилна позиция за новороденото. Next2Me Air е снабдена с система за прикрепяне към родителското легло. Подходяща е за всички видове легла, включително и тези с чекмеджета, благодарение на сгъваемите крака. Височината се регулира в 6 нива, така че да достигне нивото на вашето легло. Подплатата може лесно да се сваля и пере. Креватчето дава шанс на родителите да са максимално близо до своето бебе.
Техническа информация

SKU: 211200184

  • Код вносител: J0718
  • Промоция от:: 8.03.2021 г.
  • Промоция до:: 15.03.2021 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!