Бебешка количка Liteway Complete, 0м+

Практична, лека и лесна за управление

355,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Изборът на количка е едно от най-важните избори при появата на вашето бебе. Този артикул ще е с вас в моментите, в които излизате на разходка, пазарувате или имате да свършите някаква работа. Затова удобството и комфорта са особено ценни за вас и детето. Количката Liteway Complete на Chicco се грижи именно за това. Количката LiteWay Complete е практична, лека и лесна за управление. Може да се ползва от самото раждане на детето до неговото израстване до етап, в който вече нямате нужда от подобен артикул. Напълно удобният кош позволява на детето да се чувства прекрасно, докато спи или просто наблюдава света. Поставете облегалката, както е необходимо – в съвсем хоризонтална позиция, както е нужно при новородено, до седнало положение, за да може порасналото дете да гледа и опознава света. Количката се регулира съвсем лесно, а и си има допълнителни аксесоари, служещи за комфорта на детето и на вас. Сред тях е качулката на количката, която може да се ползва като чадър в слънчевите дни. Има и визьор за допълнителна защита от светлина. В комплекта е включен и дъждобран, нужен за мрачните моменти, в които се налага да излезете с детето си. А кошът под седалката е напълно просторен, за да може да го напълните с пазарски стоки. Като говорим за пазар, именно тук се крие и още едно от основните предимства на тази количка. Тя тежи едва 7 кг, което я прави особено ценна за моментите, когато сте напълнили и пазарската кошница. Спокойно може да й се доверите по врема на вашата разходка в парка, но и по не особено равните тротоари, тъй като количката LiteWay Complete има индивидуално въртящи се предни колела, които и съдействат да маневрира с лекота и сигурност. Допълнителен плюс е и лесното й сгъване, което я прави изключително компактна и може да я носите навсякъде със себе си.

Техническа информация

SKU: C211200109

  • Код производител: J0308
Предупреждения и инструкции

Подходяща за деца от раждането до растежа им до 22 кг. 5-точков колан защитава бебето в количката.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!