Механична музикална играчка Луна

Подходяща и за новородени

29,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Музикална Луна Chicco може да бъде една от първите играчки на вашето бебе. С нежна и спокойна мелодия, която се задейства чрез дърпане на пластмасовия ринг, тази играчка може да успокои или дори да преспи малкото дете. Доверете се на играчката на Chicco, която е с приятен дизайн, заоблени върхове, които я правят напълно безопасна дори за новородено. С нежен жълт цвят, тази музикална Луна може да привлича погледа на детето, както и вниманието му с нежната си песен. Спокойно може да я пренасяте навсякъде с вас. Лесно се завързва за креватчето на бебето, за кошчето в автомобила или за бебешката количка. Музикална Луна Chicco може да е навсякъде с вас и бебето ви, когато поискате и да му е верен приятел в първите месеци от появата му.

Техническа информация

SKU: 210501002

  • Код производител: T0102
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!