Детска играчка Mr.Ring

Подходяща за деца след 24-ия месец

48,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Мистър Ринг Chicco е любопитна мултифункционална играчка, подходяща за деца между 2 и 5-годишна възраст. Представлява цветна заоблена повърхност, върху която има няколко стълбчета. Като се натисне копче, тази повърхност започва да се върти, а детето може да се опитва да вкара кръгчетата в стълбчетата. За да бъде още по-забавно, Мистър Ринг на Chicco притежава и весели мелодии, които да съпровождат опитите на участниците. Подарете си весели мигове с тази игра, която вдъхновява участниците, а също така детето може да си и грае и само с нея. Подобрява неусетно и по забавен начин двигателните умения на вашето съкровище.

Техническа информация

SKU: 210501018

  • Код производител: T0503
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Други потребители са разгледали също...

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!