Кошарка Next to Me Crib - с включен матрак, 0-6м

С включен матрак, 0-6м LIGHT GREY на Chicco

465,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Кошарка Next to Me Crib - с включен матрак, 0-6м LIGHT GREY на Chicco е идеален избор за бебешко легло по време на ваши пътувания. Подходящ за новородени до 6-ия месец. Кошарката има 6 степени на регулиране на височината, което я прави съвсем подходяща да се поставя до всякакъв вид легла. Монтира се съвсем лесно, а от едната страна рамката е с мрежа, която ви дава възможност да наблюдавате вашето бебе, дори и в легнало положение. Креватчето дава шанс на родителите да са максимално близо до бебето, а подплатата също съвсем лесно може да се маха и пере. При покупката на кошарката Next to Me Crib получавате подплатен матрак за да може бебето да се чувства кофмортно и да спи необезпокоявано.

Техническа информация

SKU: C211200123

  • Код производител: J0705
+ Повече подробности

Кошарка Next to Me Crib - с включен матрак, 0-6м LIGHT GREY на Chicco е идеален избор за бебешко легло по време на ваши пътувания. Подходяща е за новородени до 6-ия месец. Този артикул ви позволява да доближите вашето бебе максимално близо до вас и да го наблюдавате дори и в легнало положение.

Предупреждения и инструкции

Кошарка Next to Me Crib - с включен матрак, 0-6м LIGHT GREY на Chicco е идеален избор за бебешко легло по време на ваши пътувания. Подходящ за новородени до 6-ия месец.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!