Кошарка Next to Me Crib - с включен матрак, 0-6м

Добави към Списък с желани продукти

Описание на продукта

Седалка за тоалетна чиния - костенурка е подходящ избор за периода, в който детето прави преход от гърне към самостоятелно използване на тоалетната. С приятна и свежа визия, привличаща детското внимание, седалката за тоалетна чиния на Chicco е анатомична, което я прави много удобна и създаваща комфорт. Създадена от висококачествена пластмаса, тя е с гладка повърхност, за лесно и бързо почистване. Лекотата й я прави лесна за пренасяне и може да се сваля след ползване и поставя на удобно място след почистване, благодарение практичната кука, с която е снабдена. Пасва на почти всички видове тоалетни чинии.

SKU: C211200123
Код производител: J0705

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Кошарка Next to Me Crib - с включен матрак, 0-6м LIGHT GREY на Chicco е идеален избор за бебешко легло по време на ваши пътувания. Подходяща е за новородени до 6-ия месец. Този артикул ви позволява да доближите вашето бебе максимално близо до вас и да го наблюдавате дори и в легнало положение.

Кошарка Next to Me Crib - с включен матрак, 0-6м LIGHT GREY на Chicco е идеален избор за бебешко легло по време на ваши пътувания. Подходящ за новородени до 6-ия месец.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.