Ергономичнo Кенгуру Myamaki

За новородени и бебета до 15кг.

145,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Ергономичнo Кенгуру Myamaki е идеален избор за вашето бебе, когато предпочитате да го гушнете, вместо да го оставите в количката. Ергономичнo Кенгуру Myamaki на Chicco дава възможност бебето да се носи отпред, обърнако към вас, а като навърши 6-месечна възраст да се постави и на гърба. Подарете си спокойствие и позволете вашето бебе да е съвсем близо до вас, без да натоварвате гърба си и да са свободни ръцете ви.

Техническа информация

SKU: C211200117

  • Код производител: J0605
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
Предупреждения и инструкции

Ергономичнo Кенгуру Myamaki позволява да носите бебето със себе си без да сте с количка. Като навърши бебето 6 месеца може да го носите пред вас с лице към вас или обърнато напред, както и да го поставите на гръб.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!