ЕРГОНОМИЧНO КЕНГУРУ Myamaki Complete (с подложка)

Може да се ползва от раждането на бебето

185,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Ергономична раница Myamaki Complete (с подложка) Chicco е превъзходен избор за разходка с вашето бебе. В моментите, когато усетите, че количката не ви е необходима ( при разходка в парка или планината, ако се наложи да ползвате градски транспорт) , именно този артикул ще ви позволи да излезете навън спокойно и бебето да е до вас. Ергономичната раница Myamaki Complete върви в комплект с подложка, която се поставя при новородените бебета, за да им даде нужната опора. Благодарение на нея детето стои в правилна за възрастта си позиция, а не на последно място подложката има и качулка с ушички, които да защитават детето ви от вятър. Малкото се поставя съвсем внимателно и лесно в кенгурото, а престоят му до вас със сигурност ще ви сближи още повече. Благодарение на раницата Myamaki Complete (с подложка), произведена от Chicco, може да носите вашето бебе отпред, ако е новородено. Там то може да е обърнато към вас или да гледа в посока напред. А като навърши 6 месеца, може да носите вашето бебе и на гръб. Подарете си комфорт и удобство. Носете бебето си с вас, а с ергономичната раница Myamaki Complete на Chicco ръцете ви ще бъдат свободни.

Техническа информация

SKU: C211200116

  • Код производител: J0604
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
+ Повече подробности

Ергономична раница Myamaki Complete (с подложка) Chicco може да се ползва от раждането на бебето. С нея може да носите вашето бебе в три позиции – отпред, обърнато към вас или в посока напред или на гръб, ако е навършило 6 месеца.

Предупреждения и инструкции

Ергономична раница Myamaki Complete (с подложка) Chicco може да се ползва от раждането на бебето. С нея може да носите вашето бебе в три позиции – отпред, обърнато към вас или в посока напред. Може да го носите и на гръб, ако е навършило 6 месеца. Снабдена е със специална подложка, която пази новороденото да бъде в правилна за възрастта си позиция. Има и качулка с ушички за защита от вятър.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!