ЕРГОНОМИЧНO КЕНГУРУ Myamaki Complete (с подложка)

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 185,00 лв.
Ергономично и многофункционално кенгуру за носене на бебе. Изключително удобно, следва растежа на вашето бебе. Препоръчва се за новородени и бебета до 15 кг. Просторната седалка гарантира здравословна М-позиция на бедрата на бебето. Структурата на кенгуруто осигурява удобна позиция за гърба на бебето ви. Подплатени колани за кръста и раменете, за да гарантира, че теглото на бебето е правилно разпределено по гърба на родителя. Има три варианта на бебеносене - към родителя, след 6-тия месец може и на гърба на родителя и странично. Подходящо за деца от 0 до 9 месеца.
SKU: C211200116
Код производител: J0604

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Ергономична раница Myamaki Complete (с подложка) Chicco може да се ползва от раждането на бебето. С нея може да носите вашето бебе в три позиции – отпред, обърнато към вас или в посока напред или на гръб, ако е навършило 6 месеца.

Ергономична раница Myamaki Complete (с подложка) Chicco може да се ползва от раждането на бебето. С нея може да носите вашето бебе в три позиции – отпред, обърнато към вас или в посока напред. Може да го носите и на гръб, ако е навършило 6 месеца. Снабдена е със специална подложка, която пази новороденото да бъде в правилна за възрастта си позиция. Има и качулка с ушички за защита от вятър.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.