Детско столче за кола Oasys Up, 0-13 кг

За бебета от 0 до 13 кг.

295,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за кола Oasys Up Chicco е част от комбинирани колички 3 в 1 Трио StyleGo Up и Трио Love Up и може да бъде в коплект с комбинирани колички 2 в 1 Дуо StyleGo Up и Дуо Love Up. Монтирането е лесно, но е важно да се знае, че бебето трябва да стои в обратната посока на движение в колата. Винаги деактивирайте предната въздушна възглавница. Столчето е подходящо за новородени и бебета до 13 кг. Осигурете комфорт и защита на вашето бебе по време на пътуванията ви на дълги и къси разстояния. За повече удобство столчето Oasys Up на Chicco е с регулируема облегалка за главата и следва детето в неговото развитие. Благодарение на фиксиращата основа, съвсем лесно и бързо се инсталира, а може да се поставя и без основата в автомобила. Има 3 точков колан, който дава сигурност на бебето ви. Имайте предвид, че тук не са включени допълнителни аксесоари към седалката Oasys 0+ Up.

Техническа информация

SKU: C210600408

  • Код производител: J0412
+ Повече подробности

Столче за кола Oasys Up Chicco е част от комбинирани колички 3 в 1 Трио StyleGo Up и Трио Love Up. Може да бъде в комплект с комбинирани колички 2 в 1 Дуо StyleGo Up и Дуо Love Up. Монтира се лесно в обратната посоката на движение. Столчето е подходящо за новородени и бебета до 13 кг. Столчето Oasys Up е с регулируема облегалка за главата и следва детето в неговото развитие. 3 точков колан се грижи за сигурността на бебето.

Предупреждения и инструкции

Столче за кола Oasys Up Chicco е част от комбинирани колички 3 в 1 Трио StyleGo Up и Трио Love Up и може да бъде в коплект с комбинирани колички 2 в 1 Дуо StyleGo Up и Дуо Love Up. Лесно се монтира и трябва да е в обратна посока в колата. Винаги деактивирайте предната въздушна възглавница. Столчето е подходящо за новородени и бебета до 13 кг. Тук не са включени допълнителни аксесоари към седалката Oasys 0+ Up.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!