Детско столче за кола Oasys Up, 0-13 кг

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 295,00 лв.
Столче за кола Oasys 0+ Up е подходящо от 0 м до 13 килограма. Интегрирана и регулируема облегалка за глава, за да бъде използвана от бебето в различни стадии от растежа му. Вградена фиксираща основа за лесна и бърза инсталация. Лесно инсталиране в автомобила.
SKU: C210600408
Код производител: J0412

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Столче за кола Oasys Up Chicco е част от комбинирани колички 3 в 1 Трио StyleGo Up и Трио Love Up. Може да бъде в комплект с комбинирани колички 2 в 1 Дуо StyleGo Up и Дуо Love Up. Монтира се лесно в обратната посоката на движение. Столчето е подходящо за новородени и бебета до 13 кг. Столчето Oasys Up е с регулируема облегалка за главата и следва детето в неговото развитие. 3 точков колан се грижи за сигурността на бебето.

Столче за кола Oasys Up Chicco е част от комбинирани колички 3 в 1 Трио StyleGo Up и Трио Love Up и може да бъде в коплект с комбинирани колички 2 в 1 Дуо StyleGo Up и Дуо Love Up. Лесно се монтира и трябва да е в обратна посока в колата. Винаги деактивирайте предната въздушна възглавница. Столчето е подходящо за новородени и бебета до 13 кг. Тук не са включени допълнителни аксесоари към седалката Oasys 0+ Up.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.