Бебешка количка Ohlalà 2, 0м+

Тежи само 3.8 кг.

Regular Price: 345,00 лв.

Special Price 276,00 лв.

(1) оценки

Описание на продукта

Количка Ohlalà Chicco е чудесно предложение за вас и вашето бебе по време на разходките ви навън. Сред едни от най-големите й предимства са нейната компактност, лесна сгъваемост и лекотата й – едва 3.8 кг. Облегалката е удобна и създава комфорт за вашето бебе, като се грижи и за неговия сън от най-ранна възраст. Може да се позиционира в няколко позиции, сред които и в напълно легнало положение, което я прави подходяща дори за новородени. Платът се маха и може да се пере. С покупката на количката Ohlalà Chicco получавате и дъждобран, който ще ви позволи да се разхождате съвсем спокойно и без притеснения, че времето може да ви изненада. Дръжката е компактна за по-лесно сгъване.

Техническа информация

SKU: C211200159

  • Код производител: J0309_2
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
+ Повече подробности

С количка Ohlalà Chicco може да разхождате вашето бебе още от първите му месеци, тъй като облегалката може да се позиционира до напълно легнало положение. Удобна, компактна и напълно лека – тежи едва 3.8 кг.

Предупреждения и инструкции

Количка Ohlalà Chicco тежи 3.8 кг. Включва дъждобран и е подходяща за новородени, тъй като облегалката има няколко позиции и стига до напълно легнало положение. Подходяща за деца до 15 кг.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!