Шезлонг Pocket Relax, 0-18 кг

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 145,00 лв.
Бебешки шезлонг подходящ от 0 до 18 кг. компактен, с удобна седалка, която може да се люлее механично. Съвсем лесно се сгъва и може да се пренесе в удобна за това чанта. 3-точков колан с мека подложка и 3 позиции за регулиране наклона на седалката. Тапицерията съвсем лесно се сваля и се почиства.
SKU: C211200120
Код производител: J0702

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Шезлонг Pocket Relax Chicco е подходящ за деца от 0 до 18 кг. Компактен и лесно преносим, този артикул може да е навсякъде с вас, дори по време на пътуванията ви. Люлее се механично, закопчава се с 3 точков предпазен колан, а седалката се регулира в три различни позиции. Тапицерията може да се сваля и почиства.

Шезлонг Pocket Relax Chicco е подходящ за деца от 0 до 18 кг. Лесно се сгъва и пренася. Може да се люлее механично. Закопчава се с 3 точков предпазен колан, а седалката се регулира в три различни позиции. Тапицерията може да се сваля и почиства.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.