Шезлонг Pocket Relax, 0-18 кг

За бебета от 0 до 18 кг.

145,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Шезлонг Pocket Relax Chicco е идеален стол за вашето дете, който може да е навсякъде с вас до момента, в който то достигне 18 кг. Подходящ и за новородени, този артикул е компактен, с удобна седалка, която може да се люлее механично. Съвсем лесно се сгъва и може да се пренесе в удобна за това чанта. Шезлонгът Pocket Relax на Chicco се грижи за комфорта на вашето бебе, в което то може да спи и да се забавлява. За неговата сигурност се грижи 3 точков предпазен колан, а в зависимост дали е будно или спи седалката може да се регулира в три различни позиции. Тапицерията съвсем лесно се сваля и се почиства. Поставете детето в шезлонга на Chicco и свършете работата си у дома или си починете в присъствието на вашето бебе.

Техническа информация

SKU: C211200120

  • Код производител: J0702
+ Повече подробности

Шезлонг Pocket Relax Chicco е подходящ за деца от 0 до 18 кг. Компактен и лесно преносим, този артикул може да е навсякъде с вас, дори по време на пътуванията ви. Люлее се механично, закопчава се с 3 точков предпазен колан, а седалката се регулира в три различни позиции. Тапицерията може да се сваля и почиства.

Предупреждения и инструкции

Шезлонг Pocket Relax Chicco е подходящ за деца от 0 до 18 кг. Лесно се сгъва и пренася. Може да се люлее механично. Закопчава се с 3 точков предпазен колан, а седалката се регулира в три различни позиции. Тапицерията може да се сваля и почиства.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Други потребители са разгледали също...

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!