Столче за хранене Pocket Snack

Подходящо за деца от 6 месеца до 3 години.

85,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за хранене Pocket Snack Snack Chicco е идеалното първо столче за хранене на вашето бебе. Подходящо е за деца, навършили 6 месеца до 3 години. Този артикул е много лек и удобен. Може да го поставите на масата до вас и така детето ви да бъде приобщено към трапезата като му създадете навик да се храните заедно от най-ранна възраст. С модерен дизайн, столчето за хранене Pocket Snack Snack, произведено от Chicco дава комфорт на вашето бебе и му позволява да се настрои за добър апетит с удобната табла, която може да се поставя в три различни позиции и да побира достатъчно от предложената храна. Седалката е комфортна, снабдена с предпазен колан, за да осигури защита на детето ви. Столчето за хранене при нужда се сгъва лесно и е съвсем удобно за пренасяне.

Техническа информация

SKU: C211200115

  • Код производител: J0506
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
+ Повече подробности

Столче за хранене Pocket Snack Chicco е подходящо за деца от 6 месеца до 3 години. Снабдено e с широка табла, която да се поставя в три позиции в зависимост от възрастта на детето. Столчето е широко, удобно с предпазен колан. Сгъва се лесно и е леко, и удобно за пренасяне. С модерен дизайн, столчето за хранене може да стои на масата до вас и така детето да участва в семейното събиране на масата.

Предупреждения и инструкции

Столче за хранене Pocket Snack Chicco е подходящо за деца от 6 месеца до 3 години. Снабдено с широка табла, която да се поставя в три позиции в зависимост от възрастта на детето. Столчето е широко, удобно с предпазен колан. Сгъва се лесно и е леко, и удобно за пренасяне.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!