Столче за хранене Pocket Snack

Добави към Списък с желани продукти
Толкова малко, колкото 99,98 лв.
Лек и компактен стол за хранене тип бустер. Идеален за първото захранване на бебето или за вечеря с цялото семейство около масата. Столчето се захваща посредством колани за всеки един тип обикновен стол. Столчето е с позиции на регулиране на височината за да може да е удобно за детето на всеки един етап от растежа му. Подвижната табличка за хранене се монтира на три различни ширини, а безопасността на детето се осигурява от предпазният колан. Подходящо от 6 месеца до 15 кг.
SKU: C211200115
Код производител: J0506

+ Повече подробности

- Скрий подробности

Столче за хранене Pocket Snack Chicco е подходящо за деца от 6 месеца до 3 години. Снабдено e с широка табла, която да се поставя в три позиции в зависимост от възрастта на детето. Столчето е широко, удобно с предпазен колан. Сгъва се лесно и е леко, и удобно за пренасяне. С модерен дизайн, столчето за хранене може да стои на масата до вас и така детето да участва в семейното събиране на масата.

Столче за хранене Pocket Snack Chicco е подходящо за деца от 6 месеца до 3 години. Снабдено с широка табла, която да се поставя в три позиции в зависимост от възрастта на детето. Столчето е широко, удобно с предпазен колан. Сгъва се лесно и е леко, и удобно за пренасяне.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.