Столче за храненене Polly 2Start

Подходящо за деца от 0 до 3 години.

365,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Столче за храненене Polly 2Start Chicco е подходящо за деца от 0 до 3 години в зависимост дали се ползва като шезлонг или столче. Ако е второто, то е добре детето да стане на 6 месеца. Облегалката може да се променя в общо 4 позиции и има 8 позиции за височината, в зависимост от възрастта на детето. Ширината на облегалката също се регулира за удобство на малкото, а таблата е широка, достатъчно, за да побира предложената му храна, като при нужда може да се махне и детето да стои до вас на масата. Освен като столче за хранене, този артикул се предлага и като шезлонг, който може да се ползва от новородени бебета. Столчето за хранене Polly 2Start , произведено от Chicco е чудесен избор за периода на захранването на вашето дете. То е с удобна седалка, чиято подплата лесно се чисти. Има четири колела за по-лесно придвижване, а като се налага да се сгъне, не заема много място.

Техническа информация

SKU: C211200114

  • Код производител: J0509
+ Повече подробности

Столче за храненене Polly 2Start Chicco е подходящо за деца от 0 до 3 години в зависимост дали се ползва като шезлонг или столче. Ако е второто, то е добре детето да стане на 6 месеца преди употреба. Облегалката се регулира в 4 позиции, сменя се и широчината. Таблата може да се маха и почиства. Столчето може да се използва при новородени като шезлонг. Снабдено е с четири колела и е компактно при сгъване.

Предупреждения и инструкции

Столче за храненене Polly 2Start Chicco е подходящо за деца от 0 до 3 години в зависимост дали се ползва като шезлонг или столче. Ако е второто, то е добре детето да стане на 6 месеца. Облегалката се регулира в 4 позиции, сменя се и широчината. Таблата може да се маха и почиства. Столчето може да се използва при новородени като шезлонг.

Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!